ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΘΕΡΜΗΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

MD, ΜΒΑ, PhD Ιατρός- Ειδικός Ακτινοδιαγνώστης


Ο κ. Κωνσταντίνος Βασιλειάδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με βαθμό Λίαν Καλώς.

Απέκτησε επίσης τον μεταπτυχιακό τίτλο στην Διοίκηση Επιχειρήσεων, Νοσοκομείων και Μονάδων Υγείας από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας της Θεσσαλονίκης με βαθμό Άριστα. Διετέλεσε την ειδικότητα του στο Γενικό Νοσοκομείο των Γιαννιτσών για 8 μήνες και στη συνέχεια την ολοκλήρωσε στον Ακτινολογικό Εργαστήριο του Γενικού Νοσοκομείου Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης.

Εξειδικεύτηκε στην αξονική και μαγνητική τομογραφία Καρδιάς στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο και στο Ιδιωτικό Νοσοκομείο «Υγεία» στην Αθήνα.

Επέκτεινε την εξειδίκευση του στην απεικόνιση του Καρδιαγγειακού συστήματος, με ιδιαίτερη έμφαση στην μαγνητική τομογραφία καρδιάς, σε όλες τις σύγχρονες εφαρμογές της, καθώς και στις συγγενείς καρδιοπάθειες στο Γενικό Νοσοκομείο του Λονδίνου «St Georges General Hospital», καθώς και στο παγκοσμίου φήμης Εξειδικευμένο Καρδιολογικό και Καρδιοχειρουργικό Κέντρο «Royal Brompton Hospital» του Λονδίνου. Στο «St Georges General Hospital» του Λονδίνου επέκτεινε επίσης τις γνώσεις του πάνω στην σύγχρονη απεικόνιση του μαστού και του μυοσκελετικού συστήματος.

Ανέλαβε και ολοκληρώνει την διδακτορική του διατριβή στην ιατρική σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης στον τομέα της “μαγνητικής τομογραφίας καρδιάς και αρτηριακή υπέρταση” σε συνεργασία με την Γ’ Πανεπιστημιακή Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου Παπαγεωργίου και το Πανεπιστημιακό Ακτινολογικό Εργαστήριο του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα ανέπτυξε σημαντική ερευνητική δραστηριότητα, συγγράφοντας και δημοσιεύοντας πολυάριθμα άρθρα σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά καθώς και με παρουσιάσεις σε ελληνικά συνέδρια. Είναι ειδικός Ακτινοδιαγνώστης- ενεργό μέλος του Βρετανικού Ιατρικού Συμβουλίου (General Medical Council), με GMC number 7485176.

Αποτελεί ενεργό μέλος της Ευρωπαϊκής Κοινότητας Καρδιαγγειακής Ακτινολογίας (ESCR), καθώς και της Ευρωπαϊκής Κοινότητας Καρδιαγγειακής Μαγνητικής Τομογραφίας (SCMR).

Είναι κάτοχος του Ευρωπαϊκού Διπλώματος της Προχωρημένης Υποστήριξης της Ζωής (Advanced Life Support).